The end is near.

Alweer het laatste dagje vandaag!
De hoogtepunten hebben we gezien maar er waren nog wat plekjes die we graag wilden zien. Zo hebben we besloten om nog naar Dean Village te gaan. Volgens de boekjes een heel mooi stukje Edinburgh en dat was ook zo. Eigenlijk was het niet meer dan een soort woonwijk, maar dan heel idyllisch.
IMG_20170225_100636
 
 In de buurt lagen ook nog 2 gratis musea, het ‘schots museum voor moderne kunst 1&2’.
Rien vond het geweldig, ma vond het wel grappig en ik vond het niet zo geweldig. Maar ik ben dan ook geen fan van impressionistische werken. Echt vet saai.
De overgebleven tijd hebben we rondgehangen op straat (en zelfs in de Mc Donalds, triest, i know). Het was gezellig druk want vanmiddag stond de rugbywedstrijd Schotland – Wales op het programma en overal waren de straten bezaaid met supporters van beide kampen.
Het werd tijd om afscheid te nemen en de tram naar het vliegveld. Die tram stopte ook bij het stadion en zat vol met supporters. Gezellig hoor.
IMG_20170225_145017
Nou, de koek is op. We gaan vliegen. Adieu.